Последни тенденции в аксесоарите край басейна и на морският бряг

Последни тенденции в аксесоарите край басейна и на морският бряг

8 май 2019
  • Сподели:

 

Какво е нужно за да си модерна на плажа?

 

Напоследък стана модерно, не само да събираме слънчеви лъчи на плажа и да се радваме на шума на вълните, но и да споделяме в социалните мрежи какво точно правим на плажа.

Естествено имаме в предвид задължителните бански, слънчеви очила и парео но се наблюдава се тенденция за все по модерни аксесоари, като плажа се превръща своеобразен моден подиум. Ето няколко съвета какво трябва да вземете със себе със за да сте утра модерни за сезон 2017.

  1. Шапка с огромна периферия. Задължителен аксесоар от много години на сам, но по специално   последните няколко се превърна в мода, като колкото по-голяма е периферията толкова по секси стои.
  1. БОХО стилът навлиза все повече у нас щом замирише на лято и море, множеството пръстени с различни големини са тенденция която издава приключенският дух на всички които ги носят.
  2. Разбира се задължително е гривната за крака, това аксесоар който може да блесне с цялата си прелест само и единствено на плажа. Има различни стилове в тази категория аксесоари, но последни тенденции са бляскави и пищни камъни  с клуп на средният пръст и продължаващи чак до глезена. Не пропускайте възможността да се в крака с модата и вземете такава гривна от Geppy.bg