За нас

За нас

Този сайт се роди с идеята да представим на едно място всичко актуално от света на модата, като нашият основен фокус са аксесоарите. Именно тази наша страст ни води по този път в безкрайното море от предлагащи се продукти. Растем бавно но се опитваме на предложим на нашите клиенти последните актуални иновации в света на модата. Следим световни блогове и форуми и се стремим на да намираме аксесоари отговарящи именно на тях, кто се стараем да ги пречупим през призмата и погледа на българският потребител.

В категорията продукти може да намерите модели на колиета, гривни и аксесоари за крака предпочитани от световно известни кино звезди и музикални идоли. Някои от колиетата  дори изработваме сами за да вложим и частица от нашето вдъхновение в тях и да заредим с позитивна енергия именно тези аксесоари. В сайта ще намерите и артикули и изработени  от естествени камъни, които както знаем носят енергия и сила. Тези артикули са подробно описани и може да се запознаете детайлно, кой камък на коя зодия отговаря, за да може да подберете най-подходящият подарък за вас.

Всеки артикул носи името на град или държава в целият свят, това съвсем не е случайно . Когато сме подбирали артикулите сме направили асоциация каква е енергия носи този аксесоар и каква нотка се усеща във вида му.

Насладете се !!!